PRISEKSEMPLER ANDRE PRISER AUKTION?! OM OS KONTAKT

Om Wegner-priser.dk
Wegner-priser.dk har igennem 10 år specialiseret sig i opkøb af brugte møbler af Hans Jørgen Wegner fra perioden 1940 – 1970. Dette drejer sig både om de møbler der er lavet af snedkermestre og de møbler der er produceret af møbel industri / fabrikker.
Vores store erfaring og kompetence gør sig gældende, til gavn for sælger, der således kan forvente en højere pris for deres møbler.
Wegner-priser.dk handler udelukkende eksport med udlandet og skal derfor ikke afregne moms af salget. Dette afspejler sig direkte, i de procentvis højere bud Wegner-priser.dk kan tilbyde - end andre virksomheder der opkøber den berømte danske designers møbler.
Udover opkøb af de gængse hverdags møbler fra 1940'erne, 50'erne & 1960'erne har Wegner-priser.dk også stor erfaring med andre arkitekttegnede møbler. Vi byder gerne på deres møbel og giver dem mulighed for at indhente alternative tilbud fra andre opkøbere. Så sikre er vi på at vores bud kan matche et hvert andet bud.


Skader og reparationer
Hos Wegner-priser.dk har vi et værksted og er i stand til at foretage mange former for reparationer af de brugte møbler.
Vi er klar over, at de møbler vi køber, som oftest er blevet benyttet i mange år og derfor ikke fremstår som nye.
Derfor ”smid ikke deres møbler ud” hvis de:

Lad os se på det. Det fortjener sælger, køber og møblet.