PRISEKSEMPLER ANDRE PRISER AUKTION?! OM OS KONTAKT

Hvorfor IKKE auktion?!
I Wegner-priser.dk har vi et bredt samarbejde med andre antikvitets- og møbelhandlere samt bo-ryddere og private der kontinuerligt kontakter os for at sælge deres Wegner møbler.

Det er udbredt viden, at hovedparten af dem der handler på auktion, internetauktioner såvel som fysiske auktioner, er professionelle/handlere.  Møblerne har derfor et relativt fast prisleje som direkte afspejler sig i de opnåede hammerslagspriser.

Wegner-priser.dk’s kunder er også professionelle handlere der har fundet ud af at de kan spare salæret til auktionshuset ved at handle direkte med os. Ligeledes gælder det sælger, der også sparer salæret når der handles direkte med os. Derudover betaler Wegner-priser.dk kontant ved afhentning og tager møblet med, med det samme.


Har du en gang solgt igennem et auktionshus har du sandsynligvis været udsat for følgende:

  1. Du skal selv arrangere transport for at aflevere møblerne.
  2. Du er ikke sikker på hvad du får i hånden da et auktionshus kun kan gætte på hvad møblet indbringer.
  3. Du skal vente i mellem 30 – 45 dage med at blive afregnet fra auktionshusets side – der derudover også har varen i nogen tid før selve auktionsdagen. Afregning finder således først sted op til 2 måneder senere!
  4. Forbrugerloven beskytter købere på internetauktioner – derfor kan køber ombestemme sig efter købet – og møblet skal på om-auktion, med de forringelser sælger derom kan forvente sig.

Intet af dette bliver kunden udsat for ved handel med os.

Med venlig hilsen
Wegner-priser.dk